terug

Teak afdeling
Ritmeester: Meesterwerken in Teak.

 

Een teakdek is een sieraad op uw sloep, jacht of schip. Bij Ritmeester BV is Paul van Driel verantwoordelijk voor de teak-dek-afdeling.

 

Wij kunnen u van dienst zijn met:

 

- Vervaardiging en levering van:

 

- complete teakdekken

- teak dek componenten

- afwerklijsten, potdeksels, lijfhouten, kuiplijsten (in teak of mahonie)

 

waarbij wij `ontkoppeld` (dus niet op het werk) kunnen produceren, zodat dit enerzijds maximale kwaliteit garandeert en anderzijds weinig verstoring in het werk.

 

Via digitale technieken, AutoCAD tekenwerk en CNC-freeswerk vervaardigen wij uw teakdek, dek componenten of series. Hierbij maken wij gebruik van de allerbeste grondstoffen: geselecteerd teakhout en de beste merken verlijming en kitten.

 

 

Teak dek componenten

 

Voor seriesloepen en -jachten kunnen wij teak dek componenten van ankerbakluik tot zwemplateauteakdek op voorraad voor u vervaardigen zodat u tijd bespaart en een constante kwaliteit kunt handhaven.

 

 

 

Blok- en latroosters

 

Wij vervaardigen alle soorten en maten blokroosters voor zeil- en motorjachten: voor toepassingen in de kuip, in douches, natte cellen, op zwemplateau`s en nog veel meer. Van `custom built` tot en met series naar uw wensen en specificaties.

 

 

Teak dek renovatie

 

Alle teakwerk heeft onderhoud nodig. Dit verzorgen wij vlot, vakkundig en vriendelijk voor u. Want goed onderhoud verlengt de levensduur van een teakdek en beschermt uw investering!

 

Denkt u hierbij aan:

 

- inspectie van rubbernaden en zo nodig bijwerken

 

- opnieuw rubberen en proppen van teakdekken

 

- renovatie: schuren, repareren en waar nodig vernieuwen

 

- tot een komplete facelift...

 

Ook het geheel vervangen van (delen van) teakdekken verzorgen wij voor u. Omdat Ritmeester BV bovendien een flink aantal specialisten op het gebied van interieur- en exterieurwerk in dienst heeft en ook beschikt over een eigen spuiterij kunnen wij u op het totale traject van dienst zijn. Van exterieur- tot en met het complete interieurwerk. En ook voor lakwerk van potdeksels, kuiplijsten, doghouses en nog veel meer zorgen wij voor Meesterwerken.

 

 

Binnenvloeren, sierlijnvloeren etc.

 

Alle (sierlijn)binnenvloeren vervaardigen wij naar maat en in elke gewenste afwerking. Met of zonder luikringen, afwerkranden. Al dan niet gelakt. Beschikbaar als kant en klaar plaatsbaar component zodat u nog sneller kunt assembleren: tijdwinst en dus winstgevender!

 
Teak dek componenten 
Deze maken wij op maat in series; klaar om te plaatsen. Sneller voor U!
Teak Kuipvloeren 
Zwemplateau's, kuipvloeren etc. 
Alle lengte's..... 
Alle blok- en latroosters: voor in de kuip, als zwemplateau, in de douche...
Blokroosters 
Ook losse items als doradebakken maken wij voor u op maat
Doradebakken 
Alle vloeren voor seriejachten op maat gemaakt.In delen, panelen: al naar gelang uw wensen
Sierlijnvloeren in teak, mahonie...etc. 
Windschermen: custom built of in serie
Windschermen in teak en mahonie 
Niet alleen teakdekken!