terug

Yunus Ozdemir
De ACCUDESK                                                                Yunus Design.

 

 

Yunus Ozdemir is stagiair van het HM College Rotterdam. Hij is een heel rustige student, eerder stil. Maar iedereen mag bij ons zijn eigen plek hebben en die heeft hij dus ook gekregen. Op dit moment is er ramadan en dat betekent dat hij overdag niet eet. Daar heb ik groot respect voor, je moet het maar kunnen. Tijdens de pauzes is hij dan ook alleen in het grote 'atelier'. Ik had hem een rustige ruimte aangeboden, maar dat vond hij niet nodig.

 

Als 'speciaal project' moest er hier nog een klep, tafeltje of dergelijks komen voor alle acculaders en accu’s (leeg en vol, opgeladen) hier in de werkplaats. In het kader van een beter 'accu- en energiemanagement' wilde ik dat eens en voor altijd goed regelen. Niet overal van die ladertjes en halflege accu’s. Strak georganiseerd, kwaliteit tot in de puntjes.

 

Dus legde ik mijn wensen uit aan Yunus. Hij ging ermee aan de slag en kon zijn eigen ontwerp maken. Het resultaat heeft mijn verwachtingen – ik dacht zelf aan iets zuiver functioneels – verre overtroffen. Heel ver!

 

Nu is de ACCUDESK (zo heb ik deze beauty genoemd) klaar en ik vind het bijna te jammer om deze te gebruiken voor de 'accu-laders'. Arie is 'm nu aan het spuiten want hij moet wel mooi blijven!

 

De ACCUDESK doet me eerder denken aan een luxe bureau, zeker met de opstand die ik voor mezelf ook al een keer (maar dan toch weer anders) had geschetst. De Accudesk doet me denken aan een 'bankers' desk of een adminstrateurs-bureau met links de inkomende en rechts de uitgaande facturen. Ofwel debit en credit. Zo zou je 'm ook kunnen noemen.

 

Maar omdat de functionaliteit 'stroom', ofwel power ofwel plus en min is: Accudesk! Ik zou mijn bureau er zo voor ruilen.

 

Yunus heeft talent dus had ik al langer een naambordje getekend met Yunus Design. Yunus: zet ‘m op, de weg naar succes heb je in eigen hand! En daarbij wens ik je alle succes.

 

Willem Schulpen

 

(Het spreekt voor zich dat wij elk creatief bureau voor u realiseren)

 

  
Terecht: Yunus heeft talent en kan dat ook in meubels omzetten


  

Indruk van de Accudesk
  
De berken laagjes zorgen voor een prachtige detaillering