terug

Wat verwachten wij van je?


 

Wat verwachten wij van onze medewerk(st)ers?

 

 

Ritmeester BV en Ritmeester CNC Productions BV zijn snelgroeiende en innovatieve, dynamische bedrijven.

 

Ons Motto is: Meesterwerken.

 

Dat betekent: Kwaliteit en dus moet je in ons team naar topkwaliteit streven. Uitdrukkingen als first time right ofwel: Doe het direct de eerste keer goed en kwaliteit op tijd, altijd zijn dan ook gemeengoed.

 

Dat betekent: verantwoording voor ieder persoonlijk. Je mag zoveel verantwoording nemen als je wilt en aankunt, mits in overleg natuurlijk.

 

Talentvolle mensen kunnen zo snel in ervaring en kennis groeien.

 

Motivatie en passie zijn factoren die een grote rol spelen: waar ga je voor? Alleen maar werken omdat je moet werken is het hier niet. Er moet bezieling in het spel zijn.

 

Ons aanbod

 

Wij groeien dus zijn er altijd functies vacant. En als dat niet zo mocht zijn staan wij toch open voor gemotiveerde medewerk(st)ers. Dan komt er wel weer nieuw werk op ons af en kunnen we die kansen weer benutten.

 

Full time, part time, avond- of weekendwerkers: iedereen is welkom. Leeftijd speelt geen enkele rol: wij hebben alle leeftijden aan boord van 16 tot 60-plus. Ook VUT-ters en moeders-met-kinderen of mensen met een duobaan: welkom. Er zijn zelfs al duo-stagiairs hier en dat bevalt prima. Talli Los is onze eerste telewerkster geworden.

 

Voorwaarde is wel dat je zelfstandigheid ontwikkelt. En verantwoording neemt!

 

Ook mensen met een handicap of tekort aan ervaring nodigen wij uit om te solliciteren. Voorwaarde is WEL: gemotiveerde passie voor dit beroep, voor deze sector anders kom je er niet op de lange termijn.

 

 

 

Onze Kernwaarden

 

Onze kernwaarden zijn.

 

Kwaliteit. Wij gaan voor kwaliteit omdat wij houden van ‘mooi’ en ook anders op de lange termijn geen bestaansrecht hebben.

 

Haal alles uit wat erin zit!  De uitspraak van Marcel Ritmeester is dus leidend. Haal alles uit je eigen talenten, uit elke dag, uit elke opdracht. Zo groei je snel en word je vlot ervarener op alle terreinen.

 

Teamgeest. Meubelmakers zijn solisten heb ik ooit gezegd. Komend uit de gastronomie herkende ik dat direct. Dat werkt in een groot bedrijf niet meer dus: teamwerk is gevraagd: als je collega onder druk van levertijden staat spring je vanzelf bij en omgekeerd ook.

 

Flexibiliteit. Levertijden betekent soms dat je moet overwerken om de levertijd te halen. Dat moet iedereen in zijn team zelf regelen en plannen.

 

Gelijkwaardigheid. Wij kennen een no-nonsense cultuur. Er zijn geen lagen in de organisatie en iedereen werkt in zijn afdeling mee.

 

Wederkerigheid. Wat ik jou (niet) gun, gun ik mijzelf ook (niet). Dat betekent een grondhouding: vanaf het direct opruimen van de eigen rommel tot en met het helpen van de ander. Succes is ons aller succes en omdat wij veel afdelingen kennen die aan elkaar leveren (CNC-meubelmakerij-spuiterij etc.) moet er positief en altert worden samengewerkt. Met de vinger naar de anderen wijzen of JA MAAR roepen werkt niet. JA WANT wel.

 

Timing. Tijd is een steeds bepalender factor. Wij leveren dus op tijd is ons duidelijk doel. Van iedereen.

 

 

Onze Kansen

 

Wij bieden iedere gemotiveerde mens alle kansen in een scala aan afdelingen. En heb je een speciale passie: kom maar op, dan bouwen we er een afdeling omheen. Of een product. Het succes ervan hangt natuurlijk ook van jouw doorzettingsvermogen en enthousiasme, drive en kunnen af! Het is niet zo dat wij je in een kruiwagen naar de finish rijden. Je zult het samen met een team moeten doen. Maar wij spiegelen ons wel aan het Korea team van de WK-2002!

 

Welkom dus, als je echt passie en motivatie hebt. Als fulltimer, part timer, avondhulp, weekendwerker, stagiair of: als toekomstig directeur van een van de afdelingen van Ritmeester BV** (een van de stagiairs heeft die ambitie en daarin steunen we hem!)

 

 

Verantwoording

 

Uitgangspunt voor mensen met MBO (HM College etc.) is wel dat zij bereid zijn verantwoording te nemen en dus een compleet kleiner (start) of groter project in alle facetten te organiseren. Al naar gelang talenten. Dat betekent dat onze organisatie decentraal is en dat je dus - waar nodig in overleg - zelf materialen gaat bestellen, calculaties maakt, offertes voorbereidt en ook zorgt voor 'kwaliteit op tijd, altijd' plus de aflevering begeleidt. Integrale verantwoording. In een team van collega's welteverstaan.

 

**Wij groeien flink dus: ook mensen die leiding kunnen en willen geven en goed kunnen organiseren welkom!