terug

Onze Specialisatie: ronde en gebogen vormen
Ritmeester BV is gespecialiseerd in ronde en gebogen vormen. Deze specialisatie komt voort uit de kennis en ervaring in jachtinterieurs.

Hier betekenen scherpe hoeken immers vaak gevaar van verwonding bij onverwachte bewegingen van het jacht of schip.

Ronde en gebogen vormen vinden tegenwoordig steeds meer toepassing en dan al lang niet alleen in de maritieme wereld. De ontwerper (m/v) van nu heeft via de pc-programma's de mogelijkheden om alle vrije vormen te tekenen. Die vormen realiseren wij dan in hout en combinaties van materialen.

Een 'rechte tafel of meubel' is een, een gebogen of bombato meubel is twee… En daartussen liggen ontelbare mogelijkheden voor:

 

Ronde en gebogen lijsten, afwerkingen

Gebogen wanden, kasten, tafels, bureau's, werkstations…

Afgeronde, getordeerde, vrije vormen in meubels, in  beursstands….

 

Wij hebben honderden voorbeelden, elk met eigen toepassingen en afwerkingen. Als halffabricaat voor u of als eindproduct. De mogelijkheden zijn oneindig.

Onze integratie met Ritmeester CNC Productions BV voor het maken van mallen,  en onze jarenlange ervaring met lamineer, buig- en perswerkzaamheden maken ons tot specialist in ronde, gebogen en getordeerde vormen van elke complexiteit.

 

Als tweede specialisatie kunnen wij u 'one stop shopping' bieden: alle trajecten in de vervaardiging in een hand. Dat is maximale kwaliteitswaarborg en snelheid voor U!

  

Ritmeester is specialist in ronde en gebogen vormen

Vanuit onze historie en het vakmanschap van 'de baas' Marcel Ritmeester is onze ervaring in ronde en gebogen vormen ontstaan. De basis is de scheepvaart en maritieme interieurs. Marcel Ritmeester is een heel innovatief mens en vanuit de marktvraag naar complexere vormen heeft de ontwikkeling ervan een grote vlucht genomen.


lees verder....  

Gebogen panelen en wanden voor diverse interieurtoepassingen


lees verder....  

Voor zeilschepen en overige toepassingen


lees verder....  


  
Gebogen wanden, wandsegmenten, deuren etc.

lees verder....  
Superlichte componenten voor interieurs

lees verder....  
Gobogen wanden in vele vormen

lees verder....