terug


De afwerking van een scheepsinterieur bepaalt het totale gezicht en de stijl van het schip. ' Aflijsting' is vaak tijdrovend. Door middel van digitalisatie van (uw of ons) ontwerp kunnen wij met de CNC-machine snel en efficient produceren. Waar nodig in voorraad.

Ook wanneer u overweegt, alleen een deel van het scheepsinterieur uit te besteden, kunnen wij dit voor uw realiseren. Vaak is een 'stapsgewijze' methode de meest effectieve en winstgevende.

Stijlen.

Lijstwerk bepaalt in hoge mate:

  • het gezicht
  • de kostprijs
  • het onderscheid t.o.v. de concurrentie

van een jacht. Wij kunnen uw ontwerp realiseren of een onderscheidend ontwerp maken. Alle delen, van eenvoudige rechte lijsten tot de meest complexe gebogen vormen en maten zijn mogelijk. U kiest een 'stijl' en budget. Wij zorgen voor de realisatie.

Voorbewerking en afwerking kunnen in elke gewenste fase, zodat na montage aflakken sneller en makkelijker kan.

Vaak is het voor u en uw mensen qua winst niet interessant, om enkele stuks per keer handmatig te produceren. Wij kunnen vanuit onze specialisatie concurrerend werken. Maatvast.

U kiest de houtsoort of levert het massief hout desgewenst zelf aan. Lakbewerkingen naar uw specificatie waar nodig.

Voorraadproductie al naar gelang de door u gewenste levertijd.

Onze ontwerpers slagen er steeds weer in, een 'eigen gezicht' te realiseren in de ontwerpen voor onze relaties. Een 'huisstijl' voor u, als basis voor uw werk en uw merk.


     

 
  specifieke profielen
 

`standaard`profielen of uw eigen ontwerp.