terug


 

Kozijnen.

Binnendeurkozijnen zijn vaak tijdrovend om te maken. Er worden steeds hogere eisen aan gesteld, ten aanzien vaną

  • ontwerp en vormgeving
  • geluiddichtheid 'slaaphutten!'
  • montage/snelheid
  • kostprijs

Voor series digitaliseren wij het ontwerp en produceren alle gewenste vormen. In vaste en in deelbare kozijnen. Zo kunt u het kozijn snel plaatsen in een schot van het interieur.

Alle bewerkingen en afwerkingen zijn mogelijk. Tot en met kompleet gemonteerd hang/ en sluitwerk, voorgeboorde gaten etc.Met lak/ en spuitwerk.

Zo realiseert u maximale productiviteit van uw mensen en machines.

Voor scheepsdeurkozijnen kunnen wij u verschillende systemen aanbieden:

- systeemkozijnen

- klantspecifieke kozijnen

Systeemkozijnen produceren wij in grote series van vaak tientallen kozijnen per productie. Dus kunnen wij u een prima kwaliteit-prijsverhouding aanbieden. Deelbare kozijnen hebben het voordeel, dat zij pas in de eindfase in het scheepsschot hoeven te worden geplaatst. Dus: geen beschadigingen en sneller werken. Voor- en aflak naar wens. Afstemming op deuren is geen probleem. Vingerlasverbindingen geven maximale sterkte.

Klantspecifieke kozijnen zijn zeer uiteenlopend. Alle modellen kunnen wij voor u maken: van modern design tot traditioneel, ook voor renovatie van oude schepen. Rond, bombato, met specifieke chambranten of...: u mag het zeggen. En wij ontwerpen ook graag in een 'total style' een eigen gezicht voor uw scheepsmerk. Zelfs kleine details maken hier het verschil.

Moeilijke problemen gaan wij niet uit de weg. Ook niet als een klant kiest voor een fineersoort waarvan het massieve hout slechts zeer moeilijk verkrijgbaar is. Wij realiseren een oplossing en zien een vraag of probleem als een uitdaging!

U kunt indien gewenst uw hout zelf aanleveren.


     

 
  Van samengesteld massief hout ........
  ...... tot compleet kozijn