terug


Buitendeuren.

Deurpuien van klein tot grootą wij realiseren ze. Van A tot Z of delen daarvan.Op basis van CE/eisen. Naar uw ontwerp of op basis van onze vormgeving. Kompleet afgemonteerd en afgelakt. Zo kunt u aan het eind van de productie de deur of deurpui makkelijk en snel plaatsen.

SKG hang/ en sluitwerk.

Vaak wordt op kostbare jachten eenvoudig hang/ en sluitwerk aangebracht. Wij kunnen u adviseren en monteren naar wens inbraakwerend hang/ en sluitwerk, dat bovendien zoveel mogelijk tegemoet komt aan de speciale eisen, welke de maritieme omgeving stelt.

De ´deurkruk´  of handgreep is vaak een beeldbepalend en veelgebruikt item aan boord. Wij maken er iets moois van en leggen er ons vakmanschap in!

Toegangsdeuren en deurpuien.

Toegangsdeuren vanuit de salon naar het dek of de kuip: van klein tot groot.

Toegangspartijen moeten vaak aan specifieke eisen voldoen qua zeewaardigheid en design. Realisatie van bestaande of nieuwe ontwerpen. Verzorgen van (isolerende) veiligheidsbeglazing. Afwerking met hoogwaardige lakken; van hoogglans tot en met .... (uw keuze). Afmontage met degelijk hang- en sluitwerk. Montage van sensoren voor inbraakbeveiliging. Afdichtingsrubbers: een vak apart!

Infrezen van een scheeps- of merklogo? Verlichting? Wij realiseren het.

Klap- en deelbare puien; rekening houden met zichtlijnen en veiligheid: bij ons kunt u met uw vragen terecht. Omdat veel van onze mensen ook watersporters zijn, kunnen wij meedenken en meepraten. Grenzen verleggen. Voor u en uw klanten.