terug


Jacht Afbouw

 

 

Naast jachtinterieurs in elk stadium van assemblage en afwerking bouwen wij ook alle jachten (zeil- en motor-) tot 20 meter voor u af.

 

Zowel seriebouw als one-off.

Casco’s in polyester, composiet (foam en ply), staal en aluminium.

 

Techniek (totaal): van isolatie tot en met motorinbouw en komplete elctriche en overige systemen. Alles in 1 hand, tot en met navcom en overige uitrusting.

 

Dat betekent voor u: een aanspreekpunt, "one stop shopping", dus:

 

-         Tijdwinst

-         Sneller afbouwen

-         Minder nevenkosten (transport etc.)

-         Hogere kwaliteit door integratie

-         Eenvoudiger coördinatie

 

 

Casco s

 

 

Elk cascomateriaal stelt zijn eigen eisen, onder meer ten aanzien van isolatie en bevestiging van het interieur. Wij hebben in alle rompmaterialen ervaring, vanaf conservering, isolatie tot en met de komplete techniek, de montage ervan en het interieur.

 

 

Teamwork

 

 

Samenwerking tussen technici en timmerlieden is vitaal voor een optimaal product. Onze slogan Meesterwerken in Hout hebben wij ook vertaald naar de techniek: ook in ontwerp, aanleg en betrouwbarheid van alle installaties streven wij naar perfectie. Tot in detail. En wij kunnen u er duizenden details van noemen.

 

Een miniscuul maar toch belangrijk voorbeeld om dit te illustreren (het verschil zit in de details): tie raps worden afgesneden, niet afgeknipt. U weet vast wel waarom…. Zeker in een kleinere zeilboot…

 

 

Toewijding

 

 

Dedication is onderdeel van al ons werk. Uw kwaliteit staat bij ons voorop. Of het nu een one-off jacht betreft of een serie-jacht: wij hebben de ambitie om het optimaal en ook steeds weer beter te doen.

 

 

Timing

 

Tijd is geld. Watersport is een ‘seizoensbusiness’. Wij weten als geen ander wat dat voor u betekent. Dus: Kwaliteit op tijd, altijd. In afbouwtijd zijn wij absoluut de snelste, ook al omdat er meer dan 8 uren in een werkdag passen….

 

Innovatie

 

Wij bouwen een breed scala aan jachten af, zijn dus niet alleen gericht op één type schip. Onze ervaringen uit de verschillende jachten kunnen wij dus volledig voor u inzetten: ‘supplier driven innovation’. Of om het anders te formuleren: partnership.

 

 

Stoffering

 

 

Kussens, matrassen, gordijnen en soft furnishing: wij verzorgen het voor u. In elke gewenste stijl. Van heel basic tot sumptuous luxury. De keuze is: aan U.

 

En ook hier mag u verneuwende combinaties van ons verwachten; laat u verrassen. Trendy of traditioneel….

 

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking.